СК «Енергія» - партнер престижного турніру з дзюдо
13 листопада 2015
переглядiв 641

14 листопада в ТРЦ «Forum Lviv» (вул. Під Дубом, 7Б) відбудеться Всеукраїнський командний турнір з дзюдо «Відкритий Кубок Львова пам’яті залуженого тренера України Михайла Федоровича Євтушова».

14 листопада в ТРЦ «Forum Lviv» 8 найкращих команд з усієї України у запеклій боротьбі змагатимуться за Кубок Львова у вагових категоріях 66, 73, 81, 90 та +90 кілограм.

«Метою даного турніру є популяризація виду спорту дзюдо, а також промоція активного та здорового способу життя серед дітей, молоді та мешканців міста, саме тому ми запросили відомих в Україні спортсменів для залучення більшої кількості глядачів» - каже співорганізатор турніру Олексій Кучеренко.

Свою присутність на турнірі попередньо підтвердили зіркові гості: чемпіон Світу з дзюдо Георгій Зантарая, Олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, багаторазова чемпіонка Світу з муай тай Олена Овчиннікова, чемпіони Світу зі стронгмену Володимир Рекша та Сергій Конюшок, а також граючий тренер львівської Енергії Максим Павленко.