Олександр Косенко: Відповідальність за результат давила на кожного
09 квітня 2014
переглядiв 407

Головний тренер львівської «Енергії» Олександр Косенко поділився враженнями від матчу з луганською ЛТК (2:2).

-Нікого не здивую, якщо скажу, що нам хотілося перемогти, - каже Олександр Петрович. – Перемога у матчі проти ЛТК давала нам реальні шанси поборотися за 2-3 місце. Думаю, це на команду трішки давило. Щодо самого матчу, то скажу, що ЛТК у цьому сезоні уже жодних завдань не виконує, тому грає розкуто і в своє задоволення. Навіть без двох основних гравців Бессалова та Лазикіна команда грала непогано. Ті гравці, які отримують шанс зіграти, стараються і хочуть довести свою профпридатність тренеру. Команда ЛТК нас добре пресингувала і показала, що команда добре готова фізично.

Попр це, у цьому матчі нам нічого не заважало виграти. У нас були моменти  для того, аби забити третій гол, однак ми їх не реалізували. На жаль, у другому таймі команда дещо підсіла. Грати на утримання рахунку установки не було, однак вийшло так, що гравці самі захотіли зберегти результат 2:1. Що з цього вийшло, бачили самі. Думаю, відповідальність за результат у цьому матчі давила на кожного нашого гравця. Десь в сукупності це і дало такий результат.

-Чому команда підсіла у другому таймі?
-Усе вищесказане в сукупності дало такий результат. Над цим обов’язково будемо працювати. До матчів Кубка України у нас ще є час.

-Наскільки вплинула відсутність Дмитра Бондаря та Тараса Кузя?
-Обоє захворіли. Не можу сказати, що їх відсутність кардинально вплинула, проте коли в якісь четвірці не грає хтось один, втрачається взаєморозуміння між партнерами. Для прикладу, коли ми пропустили другий гол незібрано зіграли в обороні.

Прес-служба СК «Енергія»