«Кубок Львівщини-2014». День третій (ВІДЕО)
22 серпня 2014
переглядiв 1335

Третій день на «Кубку Львівщини-2014» визначив майбутніх фіналістів змагань та команди, що зіграють у матчах за 3-4 та 5-6 місце. Окрім цього, у палаці спорту «Галичина» відбувся прощальний матч Валерія Легчанова.

Першим фіналістом «Кубка Львівщини-2014» став івано-франківський «Ураган». Команда Івана Скіцка у доволі непростому для себе поєдинку схилила шальки терезів на свій бік у матчі з «Княжим Ринком». Франківці зуміли здобути вольову перемогу з рахунком 5:3.

«Княжий Ринок» - «Ураган» - 3:5

Другий фіналістом «Кубка Львівщини-2014» став хмельницький «Спортлідер+». Лише завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів хмельничани зуміли обійти львівську «Енергію». У матчі проти криворізького «Привата» «Спортілідер +» зумів забити у ворота суперника 7 голів, натомість пропустив у власні лише два. У фіналі «Спортлідер +» зіграє з івано-франківським «Ураганом».

«Спорлідер+» - «Приват» - 7:2

За домовленістю «Енергії» та «Кардинала» обидві команди провели лише один тайм товариського матчу. Перемогу у «скороченому» матчі святкували гості – 2:0. Завтра «Енергія» та «Кардинал» зіграють матч за третє місце на турнірі. Що цікаво, усі команди, які на «Кубку Львівщини-2014» проводили товариські матчі, завтра зійдуться між собою уже в статусі офіційних на всеукраїнському турнірі

«Енергія» - «Кардинал» - 0:2

Прес-служба СК "Енергія"