«Енергія» - «СумДУ»: Післямова
06 вересня 2014
переглядiв 836

Головні тренери «Енергії» та «СумДУ» поділилися враженнями від матчу.

Сергій Пісоцький, головний тренер «СумДУ»
-Перш за все, хотів би подякувати Львову за гостинність. Давно тут не були і раді, що приїхали знову. Щодо самого матчу, то через травми не змогли розраховувати на своїх лідерів команди, а відтак довелося перебудовувати четвірки. З цього і вийшла така гра, яку ви бачили. Звісно, відчувається, що граємо уже не в першій лізі, а рівнем вище. Будемо ставити завдання потрапити до плей-офф, а там уже як карта ляже. Сьогодні нас вибили з колії два швидкі голи на початку матчу. У футзалі так буває, коли одна команда швидко робить необхідний результат, то потім догнати її дуже складно. Можливо, могли зіграти краще, однак як зіграли так зіграли. Помилок багато і будемо над ними працювати.

Максим Павленко, головний тренер «Енергії»
Враження від матчу позитивні. Найголовніше, мабуть, те, що в гравців змінилося відношення до справи. Незважаючи на рівень суперника, викладалися сьогодні на усі сто відсотків. Задоволений діями новачків команди, які зуміли відзначитися голами у своїх перших матчах у чемпіонаті. Сподіваюся, це додасть їм впевненості на майбутні ігри.

Сьогодні планували увесь матч грати активно. Нам потрібно було мінімізувати небезпеку біля власних воріт. Це нам в загальному вдалося зробити, однак помилки були. У порівнянні з попереднім матчем у Харкові ми змінили ігрові четвірки. Гадаю, цей крок уже дав свій результат. Ми вирішили поєднувати досвід та молодість, чого у нас не було у грі за Суперкубок. На мою думку, зараз обидві четвірки приблизно одного рівня. Буду сподіватися, що це уже остаточний їх варіант.

Прес-служба СК «Енергія»