«Енергія» - «Лукас»: Післямова
16 жовтня 2014
переглядiв 702

Граючі тренери «Енергії» та «Лукаса» Максим Павленко та Валентин Цвєлих поділилися враженнями від матчу.

Нагадаємо, «Енергія» обіграла «Лукас» у 5-ому турі Екстра-ліги з рахунком 8:2.

Максим Павленко, головний тренер «Енергії»

-Сьогодні вдалося зробити те, що не вдавалося у попередніх матчах, а саме реалізувати створені моменти. Нам їх вдалося створити завдяки агресивним діям. Вважаю, був непоганий відсоток реалізації. Після цього нам стало легше грати психологічно: була впевненість. Сподіваюся, так буде і в наступний матчах.

-Чи не очікували більшого супротиву від суперника?

-Суперник грав так як ми йому дозволили. Сьогодні ми «Лукас» переважали, створили значно більше гольових моментів, які переросли у голи. Загалом, ми готувалися до серйозного матчу. Знали, що «Лукас» грав на рівних з лідерами чемпіонату, тому цією перемогою я задоволений.

-Після якого гола зрозуміли остаточно, що «Енергія» сьогодні переможе?

-Тільки після фінальної сирени. У перерві була установка грати відповідально, ні в якому разі не збавляти оберти і продовжувати грати агресивно і збільшувати різницю у рахунку. Зрештою, так і сталося. Кожен забитий гол додавав нам впевненості. Вийшло так, що забили багато і перемогли з великим рахунком.

-Чи задоволені тим, як команди захищалася при грі суперника з п’ятим польовим?

-Готувалися до того, що суперник добре грає з пятим польвим. Ми розбирали комбінації «Лукаса». Вважаю, попри пропущені два голи, зуміли перекрити зони. Пропущені голи – це наслідок індивідуальних дій суперника, але не командних.

Валентин Цвєлих, головний тренер «Лукаса»

-У першу чергу вітаю «Енергію» з впевненою перемогою. Суперник виграв заслужено. Щодо нашої команди, то вважаю, що ми втратили концентрацію, коли пропустили перші два м’ячі. Після цього команда посипалася і це призвело до такого розгромного рахунку. На мою думку, перші два голи «Енергії» вирішили долю поєдинку. Після цього залетіли й інші голи, травму отримав наш основний воротар і загалом провалилася уся команда.

Сьогодні, вважаю, моменти були і у багатьох наших гравців. Утім, міні-футбол тим і цікавий, що тут можуть бути дуже різні рахунки. Для нас цей матч буде хорошим уроком. Як показує практика, на виїзді ми граємо слабо. Зіграли два матчі, у яких програли. Будемо робити правильні висновки, аби в майбутньому усе це не повторилося.

Детальніший звіт про цей матч читайте на нашому сайті ТУТ.

Прес-служба СК «Енергія»