«Енергія» - «Титан-Зоря». Прев’ю (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
03 вересня 2015
переглядiв 1996

Дочекалися! Уже завтра, у п’ятницю, 4 вересня, матчем «Енергія» - «Титан-Зоря» стартує новий чемпіонат України з футзалу. У палаці спорту «Галичина» поєдинок першого туру розпочнеться о 13:00.

Для головних тренерів команд Максима Павленка та Едурада Кулика цей матч буде першим офіційним у новому сезоні. У ньому обом наставникам доведеться задіювати в грі новачків своєї команди. До слова, склад у «Титана-Зорі», на відміну від «Енергії», змінився суттєвіше. Команду покинули такі як гравці, як Володимир Вдовиченко, Валерій Чичикало, Микола Чорний, Максим Лінник, Денис Слободнюк та Анатолій Мудрак. Натомість поповнили склад команди з Покровського такі футзалісти: Юрій Васильченко, Андрій Мельник, Євген Леміш, Анатолій Доманський, Антон Тарасенко та Дмитро Камеко.

В «Енергії» усе простіше: на місце Романа Кордоби, Степана Струка та Віталія Багряка прийшли Сергій Коваль та Мар’ян Маринюк. В ігрові четвірки у міжсезонні також нагрвалися ті гравці, які мали менше ігрової практики у минулому сезоні – Василь Денис та Віталій Радевич. Ймовірно, що цим гравцям Максим Павленко довірить місце в основному складі команди одразу з перших хвилин зустрічі.

Оскільки «Енергія» матч першого туру гратиме вдома, фаворитом у цьому поєдинку фахівці називають саме львівську команду. У минулому чемпіонаті «енергетики» вдома перемогли суперника з рахунком 3:2, а от у Покровському «Титан-Зоря» взяла реванш – 6:4.

Після переможного всеукраїнського турніру «Кубка Львівщини-2015» «Енергія» будь-що готова продовжити свою переможну серію і у матчі першого туру нового чемпіонату. Для тих, хто не зможе потрапити до палацу спорту «Галичина», наш клуб традиційно організовує пряму відеотрансляцію матчу.

Прес-служба СК «Енергія»