«Енергія-2» - срібний призер Lutsk Open Cup
03 жовтня 2015
переглядiв 1028

Львівська «Енергія-2» стала срібним призером всеукраїнського турніру з футзалу Lutsk Open Cup, що протягом двох днів, а саме 2-3 жовтня, проходив у Луцьку.

Організаторами турніру виступили асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області спільно з благодійним фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Участь у турнірі взяли шість команд: «Енергія-2» (Львів), «Ураган» (Івано-Франківськ), «Спортлідер+» (Хмельницький), ЛТК-ІНБЕВ-НПУ (Луганськ, Житомир, Київ), «Кардинал» (Рівне) та збірна Луцька.

«Енергія-2» потрапила в одну групу з рівненським «Кардиналом» та збірною Луцька. З «Кардиналом» «Енергія-2» зіграла внічию 2:2 (голи в «Енергії» - Радевич, Стефанків), а у матчі проти збірної Луцька «енергетики» святкували перемогу – 5:3 (голи в «Енергії» - Легендзевич – 2, Любуська – 2, Стефанків – 1). Оскільки «Кардинал» обіграв збірну Луцька з рахунком 2:1, у фінал з першого місця завдяки кращій різниці забитих та пропущених голів потрапила саме «Енергія-2».

У фіналі «енергетики», досягнувши уже високого результату на цьому турнірі, не змогли стрибнути вище голови. «Енергія-2» з рахунком 2:4 поступилася ЛТК-ІНБЕВ-НПУ, яка і стала переможцем турніру. За львів’ян у цьому матчі забивали Радевич та Кузів.

У матчі за третє місце «Спортлідер+» обіграв «Кардинал» - 3:2, а у матчі за п'яте місце «Ураган» переміг збірну Луцька – 3:1.

Склад львівської «Енергії-2» - срібного призера Lutsk Open Cup:
Воротарі
Руслан Мірзаєв
Богдан Чех
Польові гравці
Віталій Радевич
Олег Легендзевич
Богдан Стефанків
Андрій Любуська
Юрій Кузів
Андрій Перейма
Тарас Левицький
Володимир Дорош
Андрій Квятковський

Прес-служба СК «Енергія»</