Микола Грицина: Ми наше завдання виконали — вийшли на Євро (ВІДЕО)
12 квітня 2017
переглядiв 767

Після переможного поєдинку збірної України над збірною Хорватії (1:2) своїми думками про гру у прямому ефірі каналу «XSPORT» поділився гравець збірної України та СК “Енергія” Микола Грицина.

- Матч важкий видався, але в нас була ціль – здобути перше місце. Хтось нас критикував, що ми не так грали з Бельгією, з Чорногорією, може, не виходило. Але моя така думка, що всі десь підсвідомо розуміли, що головна гра буде на третій день з Хорватією. Ми наше завдання виконали, вийшли з першого місця. Все, що треба було довести критикам, ми все довели, я вважаю.

- Ви пропустили першими, дуже швидко відігралися. Як ти сам переносив цей удар від пропущеного м’яча?

- Це нормально. Ми в роздягальні домовились, що як би не складалася гра – програватимемо, виграватимемо – ми будемо одним кулаком, будемо разом йти до нашої цілі, що ми і зробили. Ми не знітилися, працювали, працювали, і наша робота отримала плоди – ми на Євро.

- Олександр Косенко сказав, що як тренер, він відчував підтримку вболівальників. А ти, як гравець, відчував?

- Так, сьогодні була неймовірна підтримка. Нас заряджало це на повну самовіддачу. Ми сьогодні працювали на всі 200 відсотків, можна сказати. Віддались повністю грі і досягли потрібного результату.

- Андрій Павелко хоче провести Євро-2022 у Києві. Як ти думаєш, Палац спорту готовий?

- Я думаю, що готовий.

За матеріалами прес-служби Асоціації футзалу України