“Енергія” - “ХІТ”: анонс матчу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
21 вересня 2017
переглядiв 1015

У суботу, 23 вересня, львівська “Енергія” прийматиме київський “ХІТ” у рамках 2 туру Екстра-ліги. Поєдинок заслуговує на статус центрального — адже зустрінуться віце-чемпіон та володар Суперкубка. А крім цього варто згадати височенний градус протистоянь “Енергії” та “ХІТа” в минулому сезоні.

Так, у регулярному чемпіонаті 2016/2017 кияни зуміли двічі перемогти львівську команду з різницею в один м'яч. Те саме повторилось і у чвертьфінальних поєдинках Кубка України. Але сповна реабілітувалась “Енергія” у півфінальній серії плей-офф Екстра-ліги.

Два перших матчі 1/2 фіналу у Києві для “Енергії” стали справжнім випробуванням на міцність. Сім забитих і шість пропущених м'ячів, три червоні картки для основних гравців, гра в меншості, “камбек” і порятунок на останній хвилині, овертайм, обмежена лава запасних. В результаті перший матч за “ХІТом” — 4:5, другий за “Енергією” — 3:1.

А у Львові енергетики двічі здолали киян і здобули путівку у фінал чемпіонату. Третій матч серії завершився 2:1, а четвертий — 5:2 на користь “Енергії”. У вирішальному поєдинку за львівську команду відзначились Віталій Танський, Віталій Радевич, Андрій Федюк, Віталій Багряк та Михайло Грицина, у киян голи забивали Олександр Колесніков та Олександр Корнійчук.

Відеоогляд цього матчу Ви можете переглянути тут:


 
У новому сезоні обидві команди стартували вдало і підійшли до поєдинку у хорошому настрої. У 1 турі енергетики на своєму майданчику впевнено перемогли “Кардинал-Рівне” — 4:0, а кияни обіграли одеський “Юні-Ламан” з рахунком 3:0.

Також в рамках 2 туру зустрінуться «Кардинал-Рівне» (Рівне) - «Титан-Зоря» (Покровське), «Сокіл» (Хмельницький) - «Ураган» (Івано-Франківськ), «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) - «Епіцентр К Авангард» (Одеса) та «Юні-Ламан» (Одеса) - «Продексім» (Херсон).

Арбітрами поєдинку «Енергія» – «ХІТ» будуть Я. Вовчок (Івано-Франківськ), О. Білащенко (Чернігів), Б. Кіндій (Розділ); хронометрист — Я. Сторожук (Львів); спостерігач арбітражу — С. Дребужан (Мукачеве).  

Матч відбудеться у Палаці спорту “Галичина” за адресою м.Львів, вул.Керченська,8, початок о 13:30 год. Вхід вільний.

Відеотрансляцію поєдинку дивіться тут:

Вболіваємо за наших енергетиків разом!

Прес-служба СК “Енергія”