«Продексім» - «Енергія». Післямова (ВІДЕО)
04 жовтня 2017
переглядiв 529

Центральний матч 3 туру «Продексім» - «Енергія» прокоментували головні тренери обох команд.

Валерій Легчанов, головний тренер СК «Енергія» (Львів):

- Вітаю «Продексім» з перемогою. Є моменти, над якими нам треба ще ретельніше попрацювати, коли суперник дає менше простору, коли по рахунку ніби і повели, але незадоволені початком матчу. Десь ми знітились, не знаю. Будемо шукати причини цього і тактичні побудови треба робити більш чіткіше. Була велика кількість браку. Ми готувалися до цього паркету, та все одно ще хочеться бачити більше думки. Відчувається якась скутість. Нема у нас ще балансу того. Є молодь і досвідчені гравці, треба більш якісніше працювати на тренуваннях, бо дуже велика кількість браку. Були контратаки, привезені з власного м’яча. А так – матч зірваний трохи видався через вилучення, але все по ділу. Все було. Претензій у мене немає ні до суддівства, ні до чого.

Ігор Москвичов, головний тренер МФК «Продексім» (Херсон):

- Я вважаю, що рахунок по грі, якщо взяти кількість гольових моментів. Ми створили дуже багато моментів. Тобто, було би несправедливо, якби матч закінчився внічию або нашою поразкою. Було видно стартове хвилювання у першому таймі. Не дуже добре в нас виходило. А у другому таймі ми вже набагато додали в активності та точності ударів по воротах, тому що, повторюсь, у першому таймі було багато ударів по воротах, але вони були повз. Тобто, бракувало точності. А потім ми трохи налагодили точність, забили два м’ячі, що і призвело до перемоги. Хотілося б, звичайно, привітати вболівальників, бо це – невеличке свято і для міста. Ми все-таки перемогли сильну команду. Тому, дякую їм за підтримку, і будемо сподіватись, що це не остання наша перемога. Це був хороший спаринг у рамках підготовки до Кубку УЄФА. Тобто, деякі моменти вже навіть обговорювали з хлопцями. Тому, ще раз повторюсь, що це був хороший спаринг. Будемо сподіватись, що ці ігри з «Енергією» та «ХІТом» покладуть початок нашим хорошим результатам у Сербії.

- Сьогодні грали легіонери – Роніньо та Фумаса. Як Ви оцінюєте їх гру?
- Якщо взяти Роніньо, то все-таки він виглядав набагато небезпечніше. Ніж Фумаса. Це, в принципі, не дивно. Фумаса ще з нами не тренувався. Його придбання було для того, щоб він нам допоміг у Кубку УЄФА. З його досвідом – все-таки, він вигравав цей трофей. Тому, досвід у нього дуже великий. Сподіваємось, що він нам допоможе. Було видно, що важко ще увійти у колектив, тобто важко зрозуміти наш футзал, хоча він і грав в Україні, але все одно видно, що він ще не у своїй тарілці. Тому, у Фумаси, скажемо так, гра не вийшла, а от Роніньо багато загострював, забив гол. Тобто, зробив усе для того, щоб команда перемогла.  

За матеріалами прес-служби Асоціації футзалу України. Фото: МФК «Продексім» (Херсон)