«Ураган» - «Енергія». Анонс енергетичного дербі (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
12 жовтня 2017
переглядiв 1267

У рамках 5 туру Екстра-ліги львівська «Енергія» вирушає в гості до івано-франківського «Урагану». Енергетичне дербі розпочнеться 14 жовтня о 12:00 год.

Як і завжди, матч «Енергії» та «Урагану» вболівальники очікують з нетерпінням. Адже в якому б турнірі суперники не зустрічались, ці ігри завжди напружені, цікаві та принципові. І автоматично отримують статус центральних поєдинків.

«Матчі з «Ураганом» — це більше, ніж футзал. Це традиції. Звичайно, буде відповідна підготовка, — розповів клубній прес-службі головний тренер «Енергії» Валерій Легчанов. — У нас завжди принципові ігри. Поза майданчиком ми — друзі, ми спілкуємось. Але на майданчику в нас киплять пристрасті. Будемо готуватись, напевне, більш психологічно до цього двобою».

Перед початком сезону, а саме 1 вересня, команди Валерія Легчанова та Максима Павленка зустрічались в рамках «Кубка Львівщини-2017». Львів’яни тоді відкрили рахунок на старті поєдинку — відзначився Віталій Радевич, однак пропустили два м’ячі у другому таймі від Михайла Зварича та Ігоря Корсуна. Як результат — 1:2 на користь «Урагану».

Відеоогляд цього матчу дивіться тут:

А от остання офіційна зустріч команд запам’яталась вболівальникам впевненою перемогою «Енергії». 11 лютого цього року у матчі-відповіді 1/8 фіналу Кубка України львів’яни здолали івано-франківців з рахунком 7:1.

Відеоогляд поєдинку Ви можете переглянути тут: 

В останніх поєдинках Екстра-ліги суперники здобули по три залікові бали. «Енергія» вдома перемогла одеський «Епіцентр К Авангард» з рахунком 2:1.

А «Ураган», після не надто впевненого старту в сезоні, здобув першу перемогу в чемпіонаті. Івано-франківці в гостях здолали одеський «Юні-Ламан» — 7:2.

В результаті «Енергія» зараз має у своєму активі 7 очок і четверте місце у турнірній таблиці, «Ураган» — 4 очки і шосту позицію.

У рамках 5 туру 14 жовтня також зустрінуться «Сокіл» (Хмельницький) - ІнБев/НПУ (Житомир/Київ), «Титан-Зоря» (Покровське) – «Юні-Ламан» (Одеса), «Епіцентр К Авангард» (Одеса) - «ХІТ» (Київ), а матч «Продексім» (Херсон) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) відбудеться 19 жовтня.

Енергетичне дербі розсудять арбітри Г. Гора, Ю. Кондратьєв (обидва – Київ), П. Липецький (Івано-Франківськ), хронометрист — В. Гронський (Івано-Франківськ), спостерігач арбітражу — С Кравцов (Київ).

Відеотрансляцію матчу дивіться тут:

Тримаємо кулаки за львівських енергетиків! 

Прес-служба СК “Енергія”