“ІнБев/НПУ” - “Енергія” — 0:3. Важлива перемога енергетиків у Житомирі (ВІДЕО)
07 жовтня 2018
переглядiв 536

Львівська “Енергія” перемогла на виїзді “ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ) з рахунком 3:0 у матчі 3 туру Екстра-ліги. Таким чином енергетики перервали негативну для себе серію у чемпіонаті.

На старті поєдинку на майданчику у Житомирі було достатньо боротьби, але моментів не так багато.

Спершу господарі перевірили готовність воротаря “Енергії” Назара Войтовича, але далі перевага була у львів'ян.

Хороші моменти для взяття воріт були у Віталія Радевича, Олега Легендзевича, Віталія Ковальчука, Тараса Кузя. Але “ІнБев/НПУ” рятував голкіпер Віталій Біров, а в окремих епізодах до цілі бракувало кількох сантиметрів.

У житомирсько-київської команди можна відзначити чотири удари від Євгена Смоловика, які парирував Назар Войтович. Тож за рахунку 0:0 команди пішли на перерву.

У другому таймі “Енергія” продовжувала шукати ключ до воріт суперників. В одному з епізодів на паркеті у штрафному майданчику опинився Мар'ян Пелех, однак на думку арбітрів у цьому моменті порушень правил з боку господарів не було.

Далі команди обмінялися хорошими моментами: спершу Назар Войтович виручив енергетиків після входу фактично сам-на-сам Максима Войтка. А згодом Степан Струк завершував ударом атаку “Енергії”, і після серії рикошетів м'яч влучив у стійку.

На 27 хвилині енергетики досягли результату. Сергій Коваль сильно і влучно пробив зі штрафного майже з центра майданчика — 1:0!

Одразу ж Віталій Радевич міг збільшити перевагу “Енергії”, згодом хороші нагоди були у Тараса Кузя, Степана Струка — на заваді ставав голкіпер “ІнБев/НПУ”.

А за дві хвилини до завершення гри господарі пішли рятувати матч з п'ятим польовим, за що і поплатились.

Олег Легендзевич пресингував суперника на чужій половині поля і м'яч потрапив до Віталія Радевича, який влучно пробив у ворота, де був лише захисник — 2:0!

Вже за мить Віталій Радевич оформив дубль, відправивши м'яч у порожні ворота суперників від свого штрафного майданчика — 3:0!

Саме такий підсумковий рахунок зафіксувала фінальна сирена.

7 жовтня 2018 року. Екстра-ліга. 3 тур. Житомир. Спорткомплекс ФОК

“ІнБев/НПУ” (Житомир/Київ) - “Енергія” (Львів) — 0:3 (0:0)

Голи: Коваль (27), Радевич (39, 39).

“ІнБев/НПУ”: Біров — Войток, Чеберяк, Литвиновський, Смоловик, Бакум, Яблонько, Мороховець, Лясковський, Горло — Соколовський, Івановський, Євтушок, Директоренко.

“Енергія”: Войтович — Струк, Писько, Кузь, Ковальчук, Коваль, Радевич, Легендзевич, Пелех, Гасюк — Пітуля, Ременець.

Попередження: Литвиновський (13), Чеберяк (20), Горло (24), Мороховець (27) — Пелех (22), Писько (33), Струк (34).

Арбітри: Є. Диннік, А. Швець (обидва – Харків), А. Загоруйко (Житомир).
Хронометрист: М. Подраний (Київ).
Спостерігач арбітражу: С. Кравцов (Київ).

Прес-служба “Енергії”