Енергетик Ярослав Квасній отримав виклик у збірну України U-19 на матчі з Сербією
19 лютого 2019
переглядiв 203

Гравець головної та юнацької команди "Енергії" Ярослав Квасній візьме участь у міжнародних товариських поєдинках збірної України U-19 проти Сербії.  

Матчі відбудуться 1-2 березня в Сербії у рамках заключного етапу підготовки "синьо-жовтих" до Основного раунду юнацького Євро-2019.

26 лютого підопічні Віталія Одегова проведуть одноденний тренувальний збір у Броварах, а наступного дня вирушать до сербського міста Лесковац, в якому базуватимуться впродовж наступних чотирьох діб.      

Для участі у цих поєдинках головний тренер юнацької збірної України Віталій Одегов викликав таких гравців:

Воротарі: Микола Гуйван («Ураган-2-КФВ»), Євгеній Козлов («Авангард»), Дмитро Щипчик («Віза-Вторма»)   

Універсали: Владислав Завертаний, Мар'ян Масевич, Петро Сенюк, Вадим Меденець, Владислав Сорокін (всі – «Ураган-2-КФВ»), Едуард Нагорний («Авангард»), Данило Бєлан, Артем Литвиненко (обидва – «Продексім»), Федір Овакімян («Viva Cup»), Денис Бланк («ІнБев»), Ярослав Квасній («Енергія»).

Перша зустріч відбудеться 1 березня о 20:00 у місті Вранє. Повторний матч проходитиме наступного дня у Лесковаці. Його початок запланований на 19:00 за Києвом.

Нагадаємо, що Ярослав Квасній у складі "синьо-жовтих" вже зіграв у товариських матчах з командами Угорщини, Італії, Чехії, Бельгії та Франції.

За матеріалами прес-служби Асоціації футзалу України