“Епіцентр К Авангард” - “Енергія”. Анонс поєдинку (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
06 березня 2019
переглядiв 267

У суботу, 9 березня, львівська “Енергія” зіграє на виїзді з одеським “Епіцентром К Авангард” у рамках 16 туру Екстра-ліги. Матч розпочнеться о 13:00.

Поєдинок фактично не матиме турнірного значення. Адже “Енергія” вже закріпилась у шістці команд, які продовжать боротьбу за медалі, натомість одесити втратили навіть теоретичні шанси поборотись за нагороди.

Тим не менше, обидві команди прагнутимуть здобути перемогу. “Будівельники” навряд чи хочуть завершувати чемпіонат на останньому місці. Як доказ цього, у попередньому турі одесити хоч і поступились 2:3, але дали бій київському “ХІТу”.

Енергетикам, в свою чергу, потрібно зберегти психологічну впевненість напередодні важливих матчів з івано-франківським “Ураганом” та херсонським “Продексімом”. У 15 турі, нагадаємо, команда Валерія Легчанова у матчі “за шість очок” здолала покровський “Титан” — 3:1.

У першому колі чемпіонату “Енергія” перемогла “Епіцентр К Авангард” з рахунком 1:0. Єдиний гол у поєдинку в активі Віталія Радевича. Огляд цього матчу дивіться тут:

З того часу в одеситів відбулись зміни на тренерському містку: Кирило Красій подав у відставку, а команду очолив Федір Пилипів. Окрім цього, в рамках зимового трансферного вікна “Епіцентр К Авангард” залишили гравці Антон Гай та Дмитро Бутов, а підсилили одеситів Олександр Леонов та Олександр Гірка.

Матч “Епіцентр К-Авангард” – “Енергія” обслуговуватимуть арбітри Р. Лутій, Д. Каркаєв (обидва – Київ), О. Дарієнко (Одеса); хронометрист: О. Діденко (Одеса); спостерігач арбітражу: О. Банасько (Київська обл.).

Загалом всі матчі 16 туру відбудуться 9 березня:
13:00. Кардинал-Рівне (Рівне) - ІнБев/НПУ (Житомир-Київ)
13:00. Епіцентр К-Авангард (Одеса) - Енергія (Львів)
14:00. Продексім (Херсон) - Сокіл (Хмельницький)
15:00. Титан (Покровське) - АРПИ Запоріжжя (Запорізька обл.)
15:00. Ураган (Ів.-Франківськ) - ХІТ (Київ)

Відеотрансляцію поєдинку в Одесі дивіться тут:

Вболіваємо за львівських енергетиків!

Прес-служба ФК “Енергія”