"ДЕ Трейдинг" - "Енергія". Анонс матчу (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
25 листопада 2020
переглядiв 380

У п'ятницю, 27 листопада, львівська "Енергія" зустрінеться на виїзді з "ДЕ Трейдингом" (Миколаївка) у поєдинку 13 туру Favbet Екстра-ліги. Зустріч у Северодонецьку розпочнеться о 12:00.

Матч у Львові в першому колі чемпіонату завершився впевненою перемогою "Енергії" з рахунком 6:1 — хет-трик в активі Мар'яна Пелеха, дубль оформив Тарас Кузь, ще одним голом відзначився Володимир Буньо. У складі "ДЕ Трейдингу" автором забитого м'яча став Дмитро Шеховцов. Огляд цього поєдинку дивіться тут:

Наприкінці жовтня команда Олександра Хурсова отримала підсилення у вигляді трьох бразильських виконавців: це універсали Родрігіньо і Габріел, а також голкіпер Абнер. Водночас "ДЕ Трейдинг" втратив Дмитра Шеховцова, який зазнав важкої травми у матчі проти "Продексіму" і після консультацій з лікарями вирішив завершити ігрову кар'єру.

У попередньому турі на минулих вихідних "ДЕ Трейдинг" зазнав поразки на виїзді від київського "ХІТа" з рахунком 2:4. Львів'яни свій матч 12 туру ще не зіграли, адже зустріч з "ІнБев" перенесена на 23 грудня у зв'язку зі спалахом коронавірусу у складі житомирської команди. Натомість 14 листопада "зелено-білі" провели перенесений матч 10 туру, в якому зазнали прикрої поразки в гостях від АФФК "Суми" з рахунком 1:4.

Зустріч у Северодонецьку важлива для обох команд, хоча перед ними стоять різні завдання. "Енергія" у турнірній таблиці поділяє 3-4 місце з івано-франківським "Ураганом", відстань до другої сходинки — 2 очки. В свою чергу "ДЕ Трейдинг" відстає на 2 бали від восьмого місця, яке дає право зіграти у плеф-оф.

У матчах 13 туру Favbet Екстра-ліги зустрінуться:

П'ятниця, 27 листопада
12:00. "ДЕ Трейдинг" (Миколаївка) - "Енергія" (Львів)
13:00. "Кардинал-Рівне" (Рівне) - "ХІТ" (Київ)
14:00. "Ураган" (Івано-Франківськ) - "Моноліт-Viva Cup" (Харків)

Субота, 28 листопада
12:00. "Сокіл" (Хмельницький) - АФФК "Суми" (Суми)

Ще один поєдинок 13 туру "Продексім" (Херсон) – "ІнБев" (Житомир) відбудеться 3 грудня.

Відеотрансляцію зустрічі "ДЕ Трейдинг" (Миколаївка) - "Енергія" (Львів) дивіться тут:

Вболіваємо за львівських енергетиків!

Пресслужба ФК "Енергія"