“Енергія” прийматиме одеський “Епіцентр К Авангард”. Анонс поєдинку (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
08 листопада 2018
переглядiв 346

У суботу, 10 листопада, львівська “Енергія” на домашньому майданчику зустрінеться з одеським “Епіцентром К Авангард” у рамках 7 туру Екстра-ліги. Поєдинок розпочнеться о 13:00 год.

Ще в минулому чемпіонаті “Епіцентр К Авангард” здобув собі статус непростого суперника. Так, у матчах сезону 2017/2018 команди Валерія Легчанова та Кирила Красія обмінялись перемогами.

Спершу у Львові сильнішими стали енергетики — 2:1, а от в Одесі “зелено-білі” мінімально поступились з рахунком 4:5. Огляд цієї зустрічі дивіться тут:

Протягом міжсезоння “будівельники” зберегли своїх основних гравців. Відзначимо, що готуючись до нового чемпіонату “Енергія” та “Епіцентр К Авангард” зустрілись між собою у рамках “Кубка Львівщини-2018”, де львів'яни здолали одеситів з рахунком 1:0.

У новому сезоні команда Кирила Красія здобула дві перемоги та зазнала чотирьох поразок. Як результат — шість очок та сьоме місце у турнірній таблиці Екстра-ліги. Нагадаємо, що “Енергія” перебуває на п'ятій позиції, маючи у своєму активі 8 турнірних балів.

У 6 турі “Епіцентр К Авангард” вдома мінімально поступився лідеру чемпіонату, київському “ХІТу”, з рахунком 0:1. Натомість команда Валерія Легчанова здобула важливу виїзну перемогу над покровським “Титаном” — 4:2.

Якщо врахувати матчі Кубка ліги, це вже третя перемога поспіль для “зелено-білих”. Тому енергетики налаштовуються продовжити виграшну серію, тим паче за підтримки своїх вболівальників.

Але не потрібно забувати, що одесити можуть дати бій будь-якому супернику у чемпіонаті. Тож цікаве протистояння у Львові гарантоване.

Арбітри поєдинку "Енергія" – "Епіцентр К Авангард": С. Подворний (Хмельницький), О. Сидорук (Вінниця), В. Болізюк (Львів); хронометрист: Я. Сторожук (Львів); спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ).

В інших матчах 7 туру “ХІТ” у Києві прийматиме івано-франківський “Ураган”, “ІнБев/НПУ” (Житомир-Київ) вдома зустрінеться з “Кардиналом-Рівне”, херсонський “Продексім” поїде в гості до хмельницького “Сокола”, а в Запоріжжі “АРПІ” зіграє з покровським “Титаном”.

Запрошуємо вболівальників підтримати “Енергію” на трибунах Палацу спорту “Галичина”!

Також до Вашої уваги відеотрансляція поєдинку:

Вболіваємо за енергетиків разом!

Прес-служба ФК “Енергія”

Фото Roman Sharyy