“ХІТ” - “Енергія”. Анонс поєдинку (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
02 жовтня 2019
переглядiв 469

У суботу, 5 жовтня, львівська “Енергія” зустрінеться на виїзді з київським “ХІТом” у рамках 3 туру Favbet Екстра-ліги. Поєдинок розпочнеться о 12:00.

Матчі “Енергії” та “ХІТа” завжди напружені і цікаві. Однак статистика протистоянь суперників у минулому сезоні все ж на користь киян.

Остання зустріч команд Валерія Легчанова та Дмитра Шувалова у столиці відбулась на початку травня. Цей поєдинок переможця не виявив — 1:1:

У міжсезоння “ХІТ” залишили Микита Тменов та Віталій Дзюба, який повернувся у житомирський "ІнБев". Натомість поповнили склад киян Андрій Цілик з івано-франківського “Урагану”, Євген Сірий з “Актобе” (Казахстан), Дмитро Шамлі із “ВРЗ” (Білорусь) та Валерій Гайван із першолігового “Рятувальника” (Ромни).

У матчі 2 туру кияни на виїзді здолали хмельницький “Сокіл” — 4:1. Львівські енергетики, нагадаємо, теж здобули перемогу — з рахунком 3:0 у домашньому поєдинку з “Кардиналом-Рівне”.

Зараз в активі обох команд по 3 очки і вони поділяють п'яте-шосте місце у турнірній таблиці. Відзначимо, що переможець матчу у Києві за певних умов має шанс піднятись навіть на третє місце.

Загалом розклад матчів 3 туру виглядає так:

Субота, 5 жовтня
12:00. “ХІТ” (Київ) - “Енергія” (Львів)    
13:00. “Епіцентр К-Авангард” (Одеса) - “Сокіл” (Хмельницький)    
14:00. “Кардинал-Рівне” (Рівне) - “Food Centre-СумДУ” (Суми)    

Неділя, 6 жовтня
12:00. “Ураган” (Івано-Франківськ) - “Продексім” (Херсон)

Житомирський “ІнБев” цей тур пропускатиме.

Поєдинок “ХІТ” - “Енергія” обслуговуватимуть арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Єлшанський (Суми), Д. Каркаєв (Київ); хронометрист: В. Шевер (Київ); спостерігач арбітражу: О. Іванов (Дніпро).

Відеотрансляцію матчу дивіться тут:

Тримаємо кулаки за енергетиків!

Прес-служба ФК “Енергія”