“Епіцентр К Авангард” - “Енергія” — 1:0. Прикра поразка львів'ян в Одесі (ВІДЕО)
11 січня 2020
переглядiв 491

Львівські енергетики за рівної гри мінімально поступились на виїзді одеському “Епіцентру К Авангард” з рахунком 0:1.

Перший хороший момент у матчі створили “зелено-білі”: Олег Легендзевич замикав  передачу з кутового — м'яч пролетів поруч зі стійкою. Господарі відповіли двома небезпечними ударами Андрія Теряєва: перший парирував Назар Войтович, другий виявився неточним.

На 8 хвилині “Епіцентру К Авангард” вдалось відкрити рахунок. Руслан Остапчук отримав передачу на лівому фланзі і відправив м'яч у сітку повз голкіпера львів'ян.

За три хвилини енергетики мали нагоду відігратись. Віталій Ковальчук завершував атаку “зелено-білих”, але на його удар зреагував воротар одеситів Віталій Зеленчук — після цього м'яч влучив у поперечку і вилетів на майданчик.

У першому таймі загрожували воротам суперників також Віталій Танський, Степан Струк, Мар'ян Пелех, проте захист господарів діяв надійно. В свою чергу голкіпер “Енергії” не дозволив відзначитись Роману Сандулу, Олександру Вершиніну та Руслану Остапчуку.  

На початку другої половини зустрічі в центрі уваги опинився Мар'ян Пелех, який двічі поспіль завдавав дальніх ударів. Після першого пострілу господарів врятував голкіпер, а після другого — каркас воріт.

Надалі була доволі рівна гра, де змінити рахунок на табло могла кожна з команд. У львів'ян можна згадати удари Олега Легендзевича, Віталія Танського і Мар'яна Пелеха; у гостей — Андрія Теряєва, Євгена Свірідова (сейви Назара Войтовича) та Олександра Вершиніна (стійка).  

Завершальні три хвилини матчу “Енергія” атакувала з п'ятим польовим, функції якого виконував Віталій Танський. Проте врятувати поєдинок львів'янам так і не вдалось.

Зважаючи на те, що хмельницький “Сокіл” поступився в Івано-Франківську, “Енергія” продовжує поділяти 6-7 сходинку з хмельничанами: обидві команди мають у своєму активі по 10 очок.

13 тур. 11 січня 2020 року. Favbet Екстра-ліга. Одеса. Спорткомплекс СКА

“Епіцентр К Авангард” (Одеса) - “Енергія” (Львів) — 1:0 (1:0)

Гол: Остапчук (8).

"Епіцентр К Авангард": Зеленчук — О.Бондаренко, Свірідов, Теряєв, Соцький, К.Бондаренко, Вершинін, Остапчук, Сандул — Панібратець, Гірка, Коваленко, Пороша.

"Енергія": Войтович — Танський, Легендзевич, Ковальчук, Гасюк, Струк, Пелех, Ременець, Марциняк — Пітуля, Буньо, Лютий.

Попередження: Зеленчук (17) — Ременець (7), Ковальчук (26).

Арбітри: О. Фесенко (Харків), О. Єлшанський (Суми), Є. Гордієнко (Одеса)
Хронометрист: О. Діденко (Одеса)
Спостерігач арбітражу: В. Дараган (Київ)

Пресслужба ФК “Енергія”