«ДЕ Трейдинг» - «Енергія». Анонс матчу 18 туру (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)
03 січня 2022
переглядiв 570

У середу, 5 січня, львівська «Енергія» проведе свій перший матч у 2022 році — «зелено-білі» на виїзді зустрінуться з «ДЕ Трейдингом». Матч у Льодовому палаці в м.Сєвєродонецьку розпочнеться о 12:00.

Поєдинок першого кола у Львові між командами Валерія Легчанова та Олександра Хурсова завершився внічию — 2:2. У складі львів’ян тоді відзначились Олег Легендзевич та Мар’ян Пелех, у «трейдерів» — Віталій Катеринін та Олександр Іванов. Огляд цього матчу дивіться тут:

Відповідно до календаря свої попередні офіційні поєдинки обидві команди провели проти київського «ХІТа». У 16 турі за рівної гри і не без «допомоги» арбітрів енергетики вдома поступилися з рахунком 0:2, а «трейдери» у 17 турі зазнали поразки в Києві — 5:1.

На цей час «ДЕ Трейдинг» на сьомому місці у турнірній таблиці з 13-ма очками. «Енергія» має на чотири бали більше і шосту позицію, причому відставання від п’ятого місця — два очки.

Серед інших матчів 18 туру такі зустрічі: «Продексім» (Херсон) – «VIVA CUP» (Харків); «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне) – «Сокіл» (Хмельницький); АФФК «Суми» (Суми) – «ХІТ» (Київ). Тур пропускатиме івано-франківський «Ураган».

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – «Енергія» (Львів)

05 січня. 12:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри: Денис Куций, Андрій Швець (обидва – Харків), Артем Духан (Луганська обл.)
Хронометрист: Юлія Змієвська (Луганська обл.)
Спостерігач арбітражу: Сергій Кравцов (Київ)
Делегат: Юрій Кравченко (Київ)

Відеотрансляцію матчу «ДЕ Трейдинг» – «Енергія» дивіться тут:

Тримаємо кулаки за львівських енергетиків!

Пресслужба ФК «Енергія»